Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Designers

Erik-Kuster_024_2012_BR_Borek_preview-300x300-300x300 Designers

Eric Kuster

Kuster kreeg bekendheid door de talloze interieurs die hij creëerde voor internationale sterren en BN’ers in binnen- en buitenland. Daarnaast bepaalde hij smaak en voorkomen van diverse horeca gelegenheden, hotels en publieke ruimten, waaronder de hippe uitgaansgelegenheid Jimmy Woo in Amsterdam en Camp Nou van voetbalclub FC Barcelona.

lees meer

marcel-wolterinck_041_2012_BR_Borek_preview-1-300x300-300x300 Designers

Marcel Wolterinck

De grote kracht achter Wolterinck is woondesigner Marcel Wolterinck. Hij ontwerpt met zijn team interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten. Vanuit Wolterinck’s World, zijn Store in Noord-Holland, zorgt hij dat ruimtes in binnen- en buitenland de Wolterinck metamorfose ondergaan. Altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Zijn kleurgebruik is sober en zijn materialen zijn puur. ‘Binnen’ probeert hij altijd met ‘buiten’ te verbinden.

lees meer

maarten-olden-300x300-300x300 Designers

Maarten Olden

Maarten Olden ontwierp voor Borek onder andere de serie Nordic, York, de Beach collectie en de meubels in de Bergamo collectie. Na het afronden van zijn studie aan de Koninklijke Akademie voor Beeldende Kunsten in Den Haag (Architectonische Vormgeving) en de gerenommeerde Design Academy in Eindhoven, werkte Maarten twee jaar als architect en anderhalf jaar bij Ontwerpgroep Trude Hooykaas (OTH) in Amsterdam. In 2002 startte hij zijn eigen ontwerpbureau MO,O.

lees meer

Frans-van-Rens-foto-zwart-wit-1024x1024 Designers

Frans van Rens

Schoonheid, innovatie en eenvoud vormen de basis voor de ontwerpen van Frans van Rens. Hij studeerde Cum Laude af aan de Design Academie Eindhoven en is een ontwerper pur sang. Zijn ontwerpstudio, VAN RENS DESIGN, is gespecialiseerd in het ontwerpen van consumenten producten, retail design en public design. Een brede ontwerpdiversiteit die al tot vele succesvolle en tijdloze producten heeft geleid.

lees meer