Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lincoln

  • Borek-Rope-Lincoln-lounge-Miami-Beach-coffee-table_preview2-700x300 Lincoln

Lincoln

De Lincoln collectie van Borek is ontworpen door Eric Kuster en heeft een warme natuurlijke uitstraling. Een gepoedercoat aluminium frame in combinatie met Ardenza Rope. Deze serie is in 2 combinaties verkrijgbaar: antraciet aluminium frame in combinatie met Rope in de kleur donkergrijs of de combinatie zand/zand. De Rope is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad. Zowel de kern van de draad als de draad zelf zijn door en door gekleurd. Dit materiaal is waterafstotend, uv-bestendig en schimmelwerend. De Rope is eenvoudig te reinigen met Borek Fabric Cleaner en na het reinigen is het mogelijk de Rope extra te beschermen met de Fabric Protector. Voor nog meer zitcomfort is er voor de stoel een Sunbrella zitkussen verkrijgbaar.
De lounge elementen, zoals bijvoorbeeld een hoek, midden, chaise longue en eiland, worden inclusief Sunbrella kussen all weather geleverd, waardoor je de kussens gedurende het seizoen gewoon buiten mag laten. Deze modules lenen zich bij uitstek om een lounge opstelling naar eigen wens samen te stellen.

Borek-Rope-Lincoln-chair-4308-dark-grey_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-chair-4308-sand_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-middle-module-4302_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-island-4307_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-corner-module-4301_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-chaise-longue-right-4306_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-chaise-longue-left-4305_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-chaise-longue-large-right-4304_preview LincolnBorek-Rope-Lincoln-chaise-longue-large-left-4303_preview Lincoln

Vind een dealer

 

Weten waar je dit product kunt kopen? Vind een officiële Borek dealer bij jou in de buurt.

Onze dealers