Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Eric Kuster

024_2012_BR_Borek_preview-300x300 Eric Kuster

ERIC KUSTER

The celebrated designer is best known for his international and Dutch celebrity clientele, for which he drew up countless private residences. Moreover, Kuster defined the face of various public venues, from hotels to night clubs to bars, most notably the distinctive night club Jimmy Woo in Amsterdam and FC Barcelona’s Camp Nou in Barcelona, Spain.

Zijn typerende glamoureuze stijl is gestoeld op ‘metropolitan luxury’, een treffend label voor zijn manier van ontwerpen waarbij hij zich laat inspireren door zijn cosmopolitische reizen en klassiek en modern design.‘Metropolitan luxury’ is tevens de naam van zijn eigen meubellijn, wat zich vertaald in verleidelijke, comfortabele en luxueuze meubels. Speciale aandacht gaat uit naar de unieke turnkey services, waarbij een interieur totaal gestyled wordt opgeleverd binnen zeer korte tijd. Sinds 2010 kent zijn label twee monobrand stores, in Antwerpen en Ibiza stad.

Borek by Eric Kuster

‘De collectie die ik voor Borek heb ontworpen, onderscheidt zich door haar tijdloze karakter en internationale look. De meubels zijn stuk voor stuk toe te passen in ieder interieur en elke sfeer, over de gehele wereld. Ik heb bewust gekozen voor grote, robuuste items. Subtiele meubels vallen snel in het niet; met groot creëer je mooie statements, wat in zijn totaliteit perfect aansluit. De outdoor furniture is een verlengde van mijn eigen meubellijn “Eric Kuster Metropolitan Luxury”. Net als de collectie zijn deze meubels van een uitzonderlijke kwaliteit, luxe en uitermate comfortabel. Ik vind het belangrijk dat mijn binnen- en buitencollectie goed op elkaar aansluiten. Op die manier kan een interieurstijl worden doorgetrokken tot in de tuin. Borek en ik staan voor hetzelfde: een internationale en tijdloze look, hoogstaande kwaliteit, luxe en comfort. Dit maakt een samenwerking prettig, en zoals in het verleden is gebleken, voor herhaling vatbaar.

Collectie by Eric Kuster

Borek-Rope-Lincoln-lounge-Miami-Beach-coffee-table_preview-150x150 Eric Kuster

LINCOLN

Borek-Teak-Rope-Miami-Beach-lounge_preview-150x150 Eric Kuster

MIAMI BEACH