Pilot Store Gorinchem

Te midden van een wooninspiratiecentrum van 10.000 m2 ontdek je hier niet alleen de prachtig vormgegeven buitenmeubels van onze drie merken maar ook andere high end aanbieders van onder andere keukens, vloeren en interieur.

Adres

Newtonweg 18

4207 HK Gorinchem

+31 (0)183-218008

gorichem@bogarden.nl

Route
Openingstijden
di - vr
09.30 - 17.30 uur
za
09:30 - 17.00 uur
Maak een afspraak
Bogarden Gorinchem

Ontdek het buitenleven in onze showroom, waar de verfijnde collecties van Borek, Max & Luuk en YOI samenkomen. Ervaar de exclusiviteit van deze vooraanstaande merken in buitenmeubilair. De showroom biedt een zorgvuldig samengestelde selectie, compleet met accessoires, om je buitenruimte om te toveren tot een oase van stijl en comfort. Verken de perfecte balans tussen design en functionaliteit voor een buitengewone buitenervaring.

Volop wooninspiratie

Combineer een bezoek aan de pilot store met een bezoek aan de andere partners binnen dit inspiratiehuis. Ben je op zoek naar een stijlvolle woning waarin de mooiste merken, materialen en ontwerpen worden gebruikt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Interieurarchitecten helpen je graag bij het creëren van jouw droominrichting.

Plan je bezoek

Verken een wereld vol tuinplezier. Je kunt binnen openingstijden gewoon zonder afspraak de showroom bezoeken en volop inspiratie opdoen voor het buitenleven. Er zeker van zijn dat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft? Maak dan van te voren een afspraak. We staan klaar om je hartelijk te ontvangen en je uitgebreid te begeleiden voor nieuwe inzichten voor het buitenleven.

Maak een afspraak

Je gegevens
Voorkeursdatum en -moment

We proberen zoveel mogelijk aan je voorkeursdatum en -moment te voldoen. Je ontvangt per e-mail een definitieve bevestiging.