Yoi

Als het derde en meest recente merk binnen de Borek-familie, vormt YOI (2020) een aanvulling op de toonaangevende merken Borek en Max & Luuk. YOI vertegenwoordigd een verrassend geprijsde serie buitenmeubelen, vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen zoals aluminium, teak en rope.

Populaire collecties
Alle collecties

Meer dan 60 jaar ervaring gebundeld

Stap in de wereld van Yoi, waar meer dan 60 jaar aan tuinmeubelervaring samenkomen in dit verfrissende nieuwe label. Yoi belooft een unieke benadering van comfort en design, met een focus op 'Inspired by Relaxation'. Ontdek een oase van rust met Yoi tuinmeubelen, die zijn doordrenkt met comfortabele Europese ontwerpen en het essentiële Yoi-gevoel 'goed' belichamen.

Ieder meubel is doordacht ontworpen om een sfeer van ontspanning te creëren, met zachte, luxueuze bekleding die uitnodigt tot een beetje Zen in de buitenruimte. Yoi's moderne combinaties van materialen, waaronder aluminium, rope en teak, zorgen voor duurzaamheid en stijl in gelijke mate.

YOI gelooft in de waarde van goed vertoeven, en dit weerspiegelt zich in de consumentenprijs van Yoi producten en sets. Verwen jezelf met de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en betaalbaarheid – dat is de belofte van Yoi. Ontdek een nieuwe dimensie van buitenleven met YOI buitenmeubelen.

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Ontdek onze collectie kussens, vervaardigd uit diverse Olefin stoffen, die niet alleen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden maar ook een natuurlijke uitstraling bieden die perfect harmonieert met de kleuren van onze aluminium frames. Een groot deel van de YOI-collectie is voorzien van een All Weather hoes om de binnenvulling, aangeduid met de toevoeging 'AW'. Dankzij de waterafstotende eigenschappen van deze kussens kunnen de meubelen gedurende het hele seizoen veilig buiten blijven staan, zonder dat vocht de vulling kan doordringen.

Bekijk de verkooppunten

Mijn locatie gebruiken