Original Dutch design

Since 1977

Het verlengen van het interieur naar het exterieur en andersom: dat is een ontwikkeling waar we bij Borek al bijna een halve eeuw met veel passie aan bijdragen met ons exclusieve buitenmeubilair en parasols. Met drie merken die onderling perfect te combineren zijn.

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en buitenmeubelen van Borek.

Met de stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gecreëerd tussen opvallende, duurzame buitenmeubelen en het heerlijke buitenleven.

Zachte aardetinten, ronde vormen en aged teak spelen de hoofdrol in de allernieuwste, uitgebreide dutch design-collectie van MAX & LUUK parasols en outdoor furniture. Deze karakteristieke elementen sluiten naadloos aan op de laatste ontwikkelingen in het interieur, waardoor het verbinden van het binnen- en buitenleven nog gemakkelijker wordt.

Yoi tuinmeubelen zijn ontworpen met het principe ‘Inspired by Relaxation’ in gedachten. De Yoi collectie bestaat uit zeer comfortabele Europese ontwerpen met een Oosters tintje. Yoi betekent ‘goed’ in het Japans en Yoi staat voor het creëren van een aangename omgeving en een vleugje zen met comfortabele en zacht aanvoelende meubelen

In samenwerking met topdesigners voor een unieke visie op materiaalgebruik

Ontdek de wereld van Borek, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. Onze samenwerking met vooraanstaande ontwerpers resulteert in een unieke visie op materiaalgebruik. Van verfijnde buitenmeubelen tot elegante accessoires, onze collecties belichamen innovatie en stijl. Bekijk alle designers.

Bezoek de Pilot Stores

In Oisterwijk, Gorinchem en Grave

Catalogus
Download de prijscatalogi