Pilot Store Grave

Nidum in Grave is een bruisend centrum voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, evenementen en culinair genot. Gelegen op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, brengen verschillende showrooms, restaurant Ovum en een boetiekhotel samen. Een stimulerende omgeving waarin onze pilot store een prachtige showroom heeft, met collecties buitenmeubilair, parasols en accessoires van de merken Borek, Max & Luuk en YOI. Nidum is toegankelijk voor iedereen: consumenten, interieurprofessionals en ondernemers. We verwelkomen je graag in onze showroom in Nidum!

Adres

Sint Elisabethstraat 35

5361 HJ Grave

+31 (0)486-745790

grave@bogarden.nl

Route
Openingstijden
di - za
10:00-18:00
Pilot store in Grave

Verken het buitenleven in onze showroom, waar de verfijnde collecties van Borek en Max & Luuk samenkomen. Ontdek de exclusiviteit van deze toonaangevende merken in buitenmeubilair. We presenteren een zorgvuldig samengestelde selectie, inclusief accessoires, om jouw buitenruimte te transformeren tot een oase van comfort en elegantie. Ontdek de harmonieuze combinatie van design en functionaliteit voor een onvergetelijke buitenervaring.

House of inspiration

Welkom bij het House of inspiration: Nidum. "Nidum", Latijns voor 'nest', is een bruisende plek waar inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, evenementen en culinair genot samenkomen. Gelegen op een schitterende monumentale locatie - het Arsenaal in Grave - brengen diverse showrooms, winkels, het restaurant Ovum en het Nidum Boetiekhotel mensen bij elkaar.

Plan je bezoek

Verken een wereld vol tuinplezier. Je kunt binnen openingstijden gewoon zonder afspraak de showroom bezoeken en volop inspiratie opdoen voor het buitenleven. Er zeker van zijn dat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft? Maak dan van te voren een afspraak. We staan klaar om je hartelijk te ontvangen en je uitgebreid te begeleiden voor nieuwe inzichten voor het buitenleven.

Maak een afspraak

Je gegevens
Voorkeursdatum en -moment

We proberen zoveel mogelijk aan je voorkeursdatum en -moment te voldoen. Je ontvangt per e-mail een definitieve bevestiging.