Pilot Store Oisterwijk

De pilot store in Oisterwijk is het adres waar je de zonnige kant van het leven proeft tussen de uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor je terras. Van loungesets tot elegante eettafels, en compleet aangekleed met accessoires.

Adres

Bedrijfsweg 7

5061 JX Oisterwijk

+31 (0)13 521 6464

oisterwijk@bogarden.nl

Route
Openingstijden
ma
13:00 - 18:00
di-vr
09:00 - 18:00
za
10:00 - 18:00
Pilot store in Oisterwijk

Ontdek het buitenleven in onze showroom bij Oisterwijk, waar de verfijnde collecties van Borek en Max & Luuk samenkomen. Ervaar de exclusiviteit van deze vooraanstaande merken in buitenmeubilair. De showroom biedt een zorgvuldig samengestelde selectie, inclusief accessoires, om je buitenruimte om te toveren tot een oase van stijl en comfort. Verken de perfecte balans tussen design en functionaliteit voor een buitengewone buitenervaring. Daarnaast bevindt showroom Oisterwijk zicht bij het hoofdkantoor van Borek en vind je veel producten van Borek en Max & Luuk.

Persoonlijk advies

Ons team van gepassioneerde experts staat klaar in onze pilot store om je te begeleiden naar de ultieme buitenbeleving. Met diepgaande productkennis en een scherp oog voor detail bieden ze deskundig advies, zodat jouw buitenruimte wordt omgetoverd tot een oase van comfort en stijl. Of het nu gaat om de verfijnde ontwerpen van Borek of de eigentijdse charme van Max & Luuk, elke keuze wordt zorgvuldig begeleid. Ontdek de exclusiviteit van premium buitenmeubilair, waar vakmanschap en persoonlijke service samenkomen.

Plan je bezoek

Verken een wereld vol tuinplezier. Je kunt binnen openingstijden gewoon zonder afspraak de showroom bezoeken en volop inspiratie opdoen voor het buitenleven. Er zeker van zijn dat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft? Maak dan van te voren een afspraak. We staan klaar om je hartelijk te ontvangen en je uitgebreid te begeleiden voor nieuwe inzichten voor het buitenleven.

Maak een afspraak

Je gegevens
Voorkeursdatum en -moment

We proberen zoveel mogelijk aan je voorkeursdatum en -moment te voldoen. Je ontvangt per e-mail een definitieve bevestiging.