Bezoek de Pilot Stores

Borek verwelkomt je graag in onze pilot stores in Oisterwijk, Gorinchem en Grave. Stap binnen en laat je inspireren door onze innovatieve designs, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen voor de ultieme buitenbeleving.

Pilot Store Oisterwijk

Bedrijfsweg 7 • Oisterwijk

De pilot store in Oisterwijk is het adres waar je de zonnige kant van het leven proeft tussen onze uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor je terras.

Ontdek

Pilot Store Gorinchem

Newtonweg 18 • Gorinchem

Te midden van een wooninspiratiecentrum van 10.000 m2 ontdek je hier niet alleen de prachtig vormgegeven buitenmeubels van onze drie merken maar ook andere high end aanbieders van onder andere keukens, vloeren en interieur.

Ontdek

Pilot Store Grave

Sint Elisabethstraat 35 • Grave

De pilot store in Grave is is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, restaurant Ovum en een boetiekhotel samen.

Ontdek

YOI Oisterwijk

Sprendlingenpark 36 • Oisterwijk

Dé pilot store van het merk YOI. Hier staan de meeste collecties van het merk tentoongesteld en doe je volop inspiratie op voor de complete inrichting van je buitenruimtes. Je kunt tijdens openingstijden gewoon zonder afspraak de showroom bezoeken en volop inspiratie opdoen.

Ontdek

Maak een afspraak in een van onze Pilot Stores

Je gegevens
Voorkeursdatum en -moment

We proberen zoveel mogelijk aan je voorkeursdatum en -moment te voldoen. Je ontvangt per e-mail een definitieve bevestiging.

Locatie
Catalogus
Download de prijscatalogi