YOI Oisterwijk

Sinds 2020 zijn YOI tuinmeubelen beschikbaar voor consumenten. Dit is geen toeval, omdat in dat jaar de Olympische Zomerspelen in Tokyo zouden plaatsvinden. Yoi staat voor 'goed', wat betekent dat je comfortabel en zacht kunt genieten. De tuinmeubelen van YOI combineren moderne materialen zoals aluminium, rope en teak op een stijlvolle en duurzame manier.

Adres

Sprendlingenpark 36

5061 JV Oisterwijk

+31 (0)13-2063232

info@yoi-oisterwijk.nl

Route
Openingstijden
Di - Vr
10:00 - 18:00
Za
10:00 - 17:00

Welkom bij YOI Oisterwijk

Stap binnen in de showroom van YOI Oisterwijk, de sprankelende pilot store van het gelijknamige merk. Hier wordt een unieke ervaring gecreëerd die de essentie van YOI belichaamt. Gelegen in het hart van Oisterwijk, is deze winkel een toonbeeld van innovatie, design en inspiratie. Ontdek de nieuwste collecties, ervaar de hoogwaardige producten en laat je meeslepen door de energieke sfeer die het merk YOI te bieden heeft. Welkom bij de plek waar stijl en comfort samenkomen om een onvergetelijke ervaring voor het buitenleven te creëren.

Maak een afspraak

Je gegevens
Voorkeursdatum en -moment

We proberen zoveel mogelijk aan je voorkeursdatum en -moment te voldoen. Je ontvangt per e-mail een definitieve bevestiging.

Locatie