Reflex

Door Studio Borek
Ontdek de Flexibele Reflex: Een Geavanceerde Parasol van Studio Borek

De Reflex is een parasol met een aluminium frame in zilverkleur en een doek van Sunbrella of Batyline. Sunbrella en Batyline zijn tot in de kern gekleurd, UV-bestendig en hebben een zeer hoge kleurechtheid. De parasol Reflex heeft een stok uit één geheel en is voorzien van vier katrollen om de parasol te openen en te sluiten. De afmeting 300×400 cm is voorzien van een telescoopsysteem waardoor de parasol boven een tafel geopend en gesloten kan worden. De parasol Reflex kan worden gecombineerd met een beschermhoes en verschillende parasolvoeten uit de Borek collectie.

Ontdek

Reflex

Deze parasol is verkrijgbaar in de afmetingen 350 cm Ø, 200×200 cm, 300×300 cm en 300×400 cm met een doek in de kleuren Sunbrella wit, taupe, zwart, geel en sooty, of met een Batyline doek in de kleuren wit, coffee of zwart.

Reflex parasol
Reflex parasol
Adviesprijs€1,599.00

Ontworpen door Studio Borek

De Reflex-collectie, ontworpen door Studio Borek, biedt een geavanceerde en veelzijdige oplossing voor buitenomgevingen. Met een aluminium frame en hoogwaardige Sunbrella of Batyline bekleding, bieden deze parasols duurzaamheid en stijl in één.

Catalogus
Download de prijscatalogi

Vind een verkooppunt in de buurt

Mijn locatie gebruiken