17 mei 2024

The Art of Living Woon- en Design Event

Met door designers ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, vakspecialisten, masterclasses en een kunstgalerij is dit hét event op het gebied van woon- en lifestyle! Ben je aan het bouwen of verbouwen? The Art of Living event biedt een uitgelezen kans om de wereld van het The Art of Living-magazine live te ervaren en creëert een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod.

Bij Borek parasols | outdoor furniture zijn we regelmatig te vinden in de magazines van The Art of Living. Dit jaar hebben we een prachtig ingerichte stand op hun beurs in Het Autotron in Rosmalen. We nodigen je van harte uit om langs te komen en inspiratie op te doen op het gebied van woon- en lifestyle.

Dit is de perfecte gelegenheid om ons team te ontmoeten en onze nieuwste producten van dichtbij te bekijken. We hebben alles in het werk gesteld om je een unieke en stijlvolle ervaring te bieden. Kom langs, ontdek onze collectie, en laat je inspireren door de mogelijkheden die Borek te bieden heeft.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de beurs! Mis deze kans niet om direct met ons team kennis te maken en je te laten inspireren voor je eigen buitenruimte.