Tuininrichting Uddel

De selectie meubels voor deze buitenruimtes in Uddel omvat een elegante high dining set die pronkt op het terras bij het zwembad, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van het buitenleven. Binnen in het buitenverblijf, gerealiseerd door Bronkhorst Buitenleven, nodigt de comfortabele Levante lounge uit tot ontspanning, terwijl het zijn luxe uitstraling behoudt. Samen vormen deze elementen een naadloze integratie van stijl en functionaliteit, waardoor een sfeer van tijdloze elegantie en verfijning ontstaat in deze prachtige tuin.

Gerealiseerd in
2023
In opdracht van
Bronkhorst Buitenleven
Project
Residentieel
Toegepaste merken


In deze prachtig ontworpen tuin komen topdesigners samen om een ​​weelde aan buitenruimte te creëren. Voor liefhebbers van uitgebreide buitenactiviteiten heeft designer Frans van Rens de unieke Lexx tafelserie ontworpen, ideaal voor uitgebreid dineren en borrelen in de open lucht. Gecombineerd met de stijlvolle Rob high dining stoelen vormt de Lexx-tafelserie niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een visueel meesterwerk dankzij het verfijnde ontwerp.

In het comfortabele buitenverblijf prijkt de Levante lounge, ontworpen door het gerenommeerde Italiaanse ontwerpersduo Meneghello Paolelli, bekend van hun succesvolle Softline-collectie voor Borek. De Levante, met zijn royale afmetingen van bijna tweeënhalve meter voor de sofa en een riante fauteuil van honderdzestien centimeter breed, straalt luxe uit met zijn stevige Ardenza rope in een elegante sepia grijze tint, subtiel geweven rond de aluminium rugleuning. Aan het zwembad voegen de Ribbon ligbedden, ontworpen door Bob Manders, een vleugje elegantie toe aan de buitenruimte.