Rob

Door Frans van Rens
Hoog of lager tafelen met de Rob-chairs

De allernieuwste uitvoering van de Rob-chair heeft een aluminiumframe in een nieuwe chique bronzen tint. De armleuningen lopen geleidelijk af voor een ultieme zithouding. De comfortabele zittingen zijn van ‘belt’ gemaakt: een hoogwaardig synthetisch draad die door en door gekleurd is, waterafstotend, schimmelwerend en uv-bestendig. De mooie gemeleerde belt is in de warme kleur wengé beschikbaar. De Rob dining chair en high dining chair zijn kortom duurzaam, geschikt om lang in te zitten en een stijlvolle toevoeging aan het buitenleven.

Ontdek

Rob

De Rob stoelen komen in het bijzonder tot hun recht met de Lexx-tafelserie van dezelfde ontwerper, die al meerdere high end meubels voor Borek ontwierp. Zowel de Rob als de Lexx heeft een moderne, strakke belijning met een speelse ronding. Hoog of lager tafelen doe je met de Rob-chairs dan ook in stijl en met een heerlijk zitcomfort.

Rob high dining stoel
Rob high dining stoel
Adviesprijs€849.00
Rob stoel
Rob stoel
Adviesprijs€699.00

Ontworpen door Frans van Rens

De stijlvolle Rob dining chair en high dining chair zijn ontworpen door designer Frans van Rens en prachtig te combineren met diverse tafels

Catalogus
Download de prijscatalogi

Vind een verkooppunt in de buurt

Mijn locatie gebruiken