Bernie's Bar & Kitchen

Bernie's Bar & Kitchen biedt een unieke mix van historische betekenis en moderne flair. Gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken met uitzicht op zowel de pitlane als de Tarzanbocht binnen Circuit Zandvoort.

Gerealiseerd in
2024
In opdracht van
Circuit Zandvoort
Project
Horeca
Toegepaste merken

Borek heeft met veel zorg en oog voor detail het terras van Bernie's Bar & Kitchen op Circuit Zandvoort ingericht. Dit project bracht onze drie merken samen. De inrichting bestaat uit Joe high dining tafels van Max & Luuk, die bekend staan om hun elegante en moderne ontwerp. De tafels worden perfect aangevuld met de stijlvolle Mira stoelen van Borek. Daarnaast zijn er de Wakai sets van YOI.

Voor de parasols is er bewust gekozen voor een batyline doek. Dit materiaal is uitzonderlijk bestand tegen extreme weersomstandigheden, wat het ideaal maakt voor een locatie als Circuit Zandvoort, waar bijna altijd een stevige wind waait. Het batyline doek zorgt niet alleen voor een betrouwbare bescherming tegen de elementen, maar draagt ook bij aan de algehele sfeer en het comfort van het terras.

Met deze doordachte combinatie van hoogwaardige meubels en duurzame materialen, heeft Borek een uitnodigende en functionele buitenruimte gecreëerd waar gasten kunnen ontspannen en genieten. Of het nu gaat om een zonnige middag of een winderige dag, het terras van Bernie's Bar & Kitchen biedt altijd een aangename plek om te verblijven, met uitzicht op zowel de pitlane als de iconische Tarzanbocht.