Hotel Castell d'Emporda in Girona

Bij Borek streven we naar het creëren van uitzonderlijke buitenruimtes die zowel stijl als comfort bieden. Ons recente project bij het prestigieuze Hotel Castell d’Empordà in Girona is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en design. Het doel was om de charme van het historische pand aan te vullen en een moderne touch te geven, wat helemaal is gelukt.

Gerealiseerd in
2021
In opdracht van
Hotel Castell d’Empordà
Project
Horeca
Toegepaste merken

Onze Michael barkrukken bieden een stijlvolle zitplaats voor gasten om te genieten van de zonsondergang, terwijl de YOI Natsu lounge set een uitnodigende hoek creëert voor ontspanning in de open lucht. De Tsubara lounge chairs nodigen uit tot lange gesprekken onder de sterrenhemel, en de Ki side tables zorgen voor een handige plek om een drankje neer te zetten. De Midori lounges voegen een extra laag van luxe toe, waardoor gasten zich kunnen onderdompelen in het ultieme comfort terwijl ze omringd zijn door de historische pracht van het hotel.

Elk meubelstuk is zorgvuldig geselecteerd om de unieke sfeer van het hotel te versterken, en samen vormen ze een harmonieus geheel dat de buitenervaring van elke gast verrijkt.