Golfclub Bernardus in Cromvoirt

Voor Golfclub Bernardus in Cromvoirt, waarbij we voldeden aan hoge eisen voor het terras. Het terras moest in alle weersomstandigheden luxe en comfort uitstralen.

Gerealiseerd in
2023
In opdracht van
Golfclub Bernardus
Project
Horeca
Toegepaste merken

Voor de tafels is gekozen voor Dekton® by Cosentino, een uv-bestendig materiaal dat bestand is tegen slijtage, vlekken en temperatuurverschillen.

Het terras van Golfclub Bernardus straalt luxe uit met onze speciaal ontworpen tafels van Dekton® en bijpassende stoelen. De stoelen hebben een bronskleurig aluminium frame met een met de hand gevlochten brede band in de kleur slate, en een crochette zit- en rugkussen in bijpassende kleur.

Om de juiste schaduw en sfeer te creëren, heeft Borek acht grote zweefparasols van 400 bij 400 centimeter geplaatst. Deze parasols zijn draai- en kantelbaar, waardoor ze perfect aansluiten bij de behoeften van de Golfclub.

Ervaar de combinatie van luxe, comfort, en duurzaamheid op het terras van Golfclub Bernardus. Neem contact met ons op om te bespreken hoe Borek jouw buitenruimte kan verrijken met meubilair dat voldoet aan de hoogste standaarden en eisen.