Hotel Waldorf Astoria in Amsterdam

Voor Waldorf Astoria in Amsterdam hebben we het buitenterras verfraaid met comfortabel buitenmeubilair. Met onze merken Borek en van Max & Luuk hebben we voor tijdens de zomermaanden een stijlvolle buitenomgeving gecreëerd.

Gerealiseerd in
2021
In opdracht van
Waldorf Astoria
Project
Horeca
Toegepaste merken

Het terras van Restaurant Spectrum, bekroond met twee Michelinsterren, wordt verrijkt door onze zorgvuldig geselecteerde meubelstukken. Of je nu geniet van een culinaire ervaring of ontspant met een drankje, ons meubilair draagt bij aan de bijzondere sfeer van dit hotel aan de Herengracht. 

Voor het hotel hebben we van ons merk Max & Luuk, George tafels geleverd. Deze tafels zien er modern uit, zijn ruim en uitermate geschikt voor diners en horeca gelegenheden. De George tafel wordt aangevuld met Frias stoelen van Borek. Ook heeft het restaurant gekozen om het terras aan te vullen met de Colette fauteuils, met als finishing touch de Lennon bijzettafel.

Ontdek de unieke beleving op het terras van Waldorf Astoria Amsterdam, waar stijl en comfort samenkomen dankzij ons hoogwaardig meubilair.