Klein Oisterwijk

Ontdek de harmonie tussen comfort en stijl bij Klein Oisterwijk, een schitterend vakantiepark waar ontspanning en verfijning samenkomen. Wij hebben bijgedragen aan de uitstraling van dit prachtige park door van alle 3 onze merken meubels te leveren voor de vakantiehuisjes, het restaurant en de beachbar, waarbij we ervoor gezorgd hebben dat de gasten kunnen genieten van de heerlijke omgeving.

Gerealiseerd in
2023
In opdracht van
Klein Oisterwijk
Project
Horeca
Toegepaste merken

Voor de vakantiehuisjes hebben we gekozen voor de tijdloze Viking dining sets van Borek, die zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Deze sets zijn gecombineerd met de stijlvolle Roy stoelen van Max & Luuk en Capri parasols, die niet alleen comfort bieden, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan de buitenruimtes van de huisjes.

Het restaurant bij Klein Oisterwijk straalt een sfeer van gastvrijheid en verfijning uit, mede dankzij de zorgvuldig uitgekozen meubels. Voor het restaurant hebben we gekozen voor hoogwaardige en comfortabele stoelen en tafels, zodat gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in een stijlvolle setting.

De beachbar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op het strand. Hier hebben we gekozen voor de trendy Midori stoelen en lounges, die zorgen voor een relaxte en informele sfeer waar gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes en hapjes. De Capri parasols bieden de nodige schaduw en voegen tegelijkertijd een vleugje kleur toe aan de beachbar.

Bij Klein Oisterwijk draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten en het bieden van een uitstekende gastervaring. Met onze zorgvuldig geselecteerde meubels dragen we bij aan de algehele sfeer en uitstraling van het park, waar gasten kunnen ontspannen, genieten en nieuwe herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan.