1 juli 2024

Inrichting Bernie's Bars & Kitchen

Na de succesvolle inrichting van de Founders Lounge is nu ook het terras van Bernie's Bars & Kitchen op Circuit Zandvoort compleet ingericht met de drie merken. Vanaf dit terras hebben gasten een geweldig uitzicht op zowel de pitlane als de Tarzanbocht.

Borek heeft met veel zorg en oog voor detail het terras van Bernie's Bar & Kitchen op Circuit Zandvoort ingericht. Dit project bracht onze drie merken samen. De inrichting bestaat uit de elegante en moderne Joe high dining tafels van Max & Luuk, die perfect worden aangevuld met de stijlvolle Mira stoelen van Borek. Daarnaast zijn er ook de comfortabele Wakai sets van YOI aanwezig.

Voor de parasols is er bewust gekozen voor batyline doek. Dit materiaal is uitzonderlijk bestand tegen extreme weersomstandigheden, wat het ideaal maakt voor een locatie als Circuit Zandvoort, waar bijna altijd een stevige wind waait. Het batyline doek zorgt niet alleen voor een betrouwbare bescherming tegen de elementen, maar draagt ook bij aan de algehele sfeer en het comfort van het terras.

Met deze doordachte combinatie van hoogwaardige meubels en duurzame materialen heeft Borek een uitnodigende en functionele buitenruimte gecreëerd waar gasten kunnen ontspannen en genieten. Of het nu gaat om een zonnige middag of een winderige dag, het terras van Bernie's Bar & Kitchen biedt altijd een aangename plek om te verblijven, met uitzicht op zowel de pitlane als de iconische Tarzanbocht.