7 maart 2024

Borek aanwezig tijdens The Dutch Masters

Borek Parasols | Outdoor Furniture is verheugd om opnieuw als trotse partner te hebben deelgenomen aan de Dutch Masters, gehouden in de Brabanthallen. Dit jaar was onze aanwezigheid niet alleen opmerkelijk, maar ook buitengewoon succesvol dankzij onze samenwerking met Tinello Keukens & Interieur en Klein Oisterwijk.

Een unieke signature

Onze gezamenlijke inzet voor kwaliteit en design kwam duidelijk naar voren en werd gewaardeerd door de bezoekers van het evenement. Samen richtten we de beursstand in en deelden we de loge. Met onze drie merken hebben we de beursvloer van het evenement ingericht met ons hoogwaardige meubilair.

De Borek prijs werd uitgereikt aan Pieter Clemens en Frank Schuttert, gedeelde smart is halve smart moeten ze hebben gedacht. Beide ruiters reden over de finish in exact dezelfde tijd en dat betekende twee winnaars in de Borek Prijs. De rubriek werd direct op tijd verreden met hindernissen op een hoogte van 1.45m.

Samenwerking voor evenementen

Borek Parasols | Outdoor Furniture kijkt uit naar verdere samenwerkingen en evenementen in de toekomst, waarbij we streven naar niets minder dan het beste voor onze klanten en partners.

Neem voor meer informatie over ons assortiment en onze activiteiten gerust contact met ons op. We staan klaar om alle vragen te beantwoorden en te helpen bij het creëren van buitengewone buitenruimtes.