Designer

Bertram Beerbaum

Zijn wens om interieurdesign te integreren met productdesign om een conceptueel maar ook vooral comfortabel thuis te creëren voor zijn klanten, resulteerde in zijn eigen productlijnen onder de naam Bertram Beerbaum.

Bertram Beerbaum startte zijn carrière in interieurdesign net na zijn studie. In de afgelopen twintig jaar werkte hij zich op tot algemeen directeur en mede-eigenaar van Kabaz, het welbekende architecten bureau uit ’t Gooi met vestigingen in Hilversum en Laren. Zijn stijl is stoer, chic, tijdloos, maar altijd functioneel. Passie voor ambacht, creativiteit en eerlijke materialen zijn de belangrijkste ingrediënten voor productontwerpen van zijn hand. Zijn wens om interieurdesign te integreren met productdesign om een conceptueel maar ook vooral comfortabel thuis te creëren voor zijn klanten, resulteerde in zijn eigen productlijnen onder de naam Bertram Beerbaum.KABAZ klanten in zowel Nederland als daarbuiten waarderen een geïntegreerd design voor zowel binnen als buiten. Tuinarchitectuur, buitenmeubilair en het combineren van binnen- en buitenleven zijn onmisbare ingrediënten als het gaat om comfortabel wonen en leven.

Samen met Borek hebben we een buitenmeubellijn ontwikkeld die gedurfd design, plezier en functie combineert zodat je op een stijlvolle en comfortabele manier kan genieten van het buitenleven.

Bertram Beerbaum
Collecties van Bertram Beerbaum