Marcel Wolterinck

Vanuit Wolterinck’s World, zijn Store in Noord-Holland, zorgt hij dat ruimtes in binnen- en buitenland de Wolterinck metamorfose ondergaan. Altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Zijn kleurgebruik is sober en zijn materialen zijn puur. ‘Binnen’ probeert hij altijd met ‘buiten’ te verbinden.

De meubelstukken in zijn collectie belichamen deze filosofie. Comfort staat voorop, waarbij Wolterinck zowel traditionele als innovatieve materialen gebruikt. Neem bijvoorbeeld het gebruik van rope, wat een unieke uitstraling geeft. Praktisch gemak wordt ook niet over het hoofd gezien, zoals bij de lichtgewicht aluminium frames van de Murcia banken van Marcel Wolterinck. Deze banken kunnen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker, met losse elementen waarmee diverse opstellingen mogelijk zijn. Het resultaat van de samenwerking met Borek zijn de geslaagde nieuwe collecties waarin comfort, esthetiek en functionaliteit samenkomen. Wolterinck is trots op het eindresultaat en kijkt uit naar de reacties van zijn publiek.

Met de Bassano modules kun je je loungeopstelling zo maken dat deze perfect op het terras past en alle functionaliteiten mogelijk maakt die je wenst voor een optimaal verblijf in de tuin.

Marcel Wolterinck
De collecties van Marcel Wolterinck