Maarten Olden

Maarten ontwikkelde voor Borek verschillende collecties. Zijn eerste creatie voor Borek is collectie Monsaraz. Deze meubellijn kenmerkt zich door de ronde belijning. Dit geeft een mooi contrast met de grotendeels orthogonale vormgeving van de moderne woningen, en sluit aan bij de natuur eromheen.

Maarten Olden startte in 2002 zijn ontwerpstudio MO,O in Amsterdam. Goede projecten zijn het resultaat van een voortdurend ontwerpproces van het initiatief tot aan de oplevering van een project. Maarten Olden gaat een intensieve samenwerking aan met de opdrachtgever waarbij de ambitie is om een optimaal resultaat te bereiken. Vraagstukken worden kritisch en realistisch benaderd. De ontwerper blijft in alle stadia van een project nauw betrokken en begeleidt vaak ook uitvoeringsprocessen. MO,O beschikt over een groot netwerk van specialisten die in het proces kunnen worden betrokken. Hiermee kan het beste resultaat voor de opdrachtgever worden gegarandeerd.

De hoge rugleuning omarmt je heerlijk comfortabel en geeft zelfs ondersteuning aan schouders en hoofd. De rugleuning heeft aan de achterzijde naturel getinte ropes, die ervoor zorgen dat de lounge chairs ook aan de achterzijde een prachtig design hebben.

Maarten Olden