Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bertram Beerbaum

Bertram-Beerbaum-definitief-verkleind-web Bertram Beerbaum
Bertram Beerbaum startte zijn carrière in interieurdesign net na zijn studie. In de afgelopen twintig jaar werkte hij zich op tot algemeen directeur en mede-eigenaar van Kabaz, het welbekende architecten bureau uit ’t Gooi met vestigingen in Hilversum en Laren. Zijn stijl is stoer, chic, tijdloos, maar altijd functioneel. Passie voor ambacht, creativiteit en eerlijke materialen zijn de belangrijkste ingrediënten voor productontwerpen van zijn hand.

Zijn wens om interieurdesign te integreren met productdesign om een conceptueel maar ook vooral comfortabel thuis te creëren voor zijn klanten, resulteerde in zijn eigen productlijnen onder de naam Bertram Beerbaum.
KABAZ klanten in zowel Nederland als daarbuiten waarderen een geïntegreerd design voor zowel binnen als buiten. Tuinarchitectuur, buitenmeubilair en het combineren van binnen- en buitenleven zijn onmisbare ingrediënten als het gaat om comfortabel wonen en leven.

“Genieten van design, dat is wat ik mensen mee wil geven. Samen met Borek hebben we een buitenmeubellijn ontwikkeld die gedurfd design, plezier en functie combineert zodat je op een stijlvolle en comfortabele manier kan genieten van buitenleven. Bij het design van de Twisk-serie heb ik met name gekeken naar comfort, een strakke lijn met toch een relaxte uitstraling. Het lijnenspel maakt dat de breedte van de stoel benadrukt wordt. De lage rug versterkt dit. De kussens geven de set een relaxte en zachte uitnodigende zit. Eerlijk materialen zoals hout en aluminium geven de collectie een stoere en toch chique uitstraling. Zo trek je je comfortabele leefomgeving van binnen een op een door naar je tuin of terras.”

Collectie by Bertram Beerbaum

2017-Borek-teak-alu-Twisk-table-chair-and-lounge-chair-by-Bertram-Beerbaum-parasol-Rodi-graphite-4x3 Bertram Beerbaum

Twisk

2018-Borek-Dekton-Faro-table-Bertram-Beerbaum-rope-Andria-chair-Studio-Borek Bertram Beerbaum

Faro

DSC6211 Bertram Beerbaum

Furore