Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Maarten Olden

maarten-300x300 Maarten Olden

MAARTEN OLDEN

Maarten Olden startte in 2002 zijn ontwerpstudio MO,O in Amsterdam. Goede projecten zijn het resultaat van een voortdurend ontwerpproces van het initiatief tot aan de oplevering van een project. Maarten Olden gaat een intensieve samenwerking aan met de opdrachtgever waarbij de ambitie is om een optimaal resultaat te bereiken. Vraagstukken worden kritisch en realistisch benaderd. De ontwerper blijft in alle stadia van een project nauw betrokken en begeleidt vaak ook uitvoeringsprocessen. MO,O beschikt over een groot netwerk van specialisten die in het proces kunnen worden betrokken. Hiermee kan het beste resultaat voor de opdrachtgever worden gegarandeerd.

Maarten ontwikkelde voor Borek verschillende collecties. Zijn laatste creatie voor Borek is collectie Monsaraz. Deze meubellijn kenmerkt zich door de ronde belijning. Dit geeft een mooi contrast met de grotendeels orthogonale vormgeving van de moderne woningen, en sluit aan bij de natuur eromheen.

De ervaring met vlechtwerk opgedaan in voorgaande collecties ,de visie van Maarten Olden en de inbreng van het team van Borek komen in Monsaraz perfect samen.

Monsaraz

Maarten Olden is de ontwerper van deze collectie met de naam Monsaraz. Deze lounge heeft een warme natuurlijke uitstraling. Een gepoedercoat aluminium frame in combinatie met Ardenza Rope. De Rope is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad. Zowel de kern van de draad als de draad zelf zijn door en door gekleurd. Dit materiaal is waterafstotend, uv-bestendig en schimmelwerend. De Rope is eenvoudig te reinigen met Borek Fabric Cleaner en na het reinigen is het mogelijk de Rope extra te beschermen met de Fabric Protector. De collectie bestaat uit een lounge fauteuil en sofa. Het all weather zitkussen is vervaardigd uit Sunbrella Sooty. Het comfort kan verhoogd worden met een aantal rugkussens.

Collectie by Maarten Olden

Borek-fibre-Beach-chaise-longue_preview-150x150 Maarten Olden

BEACH

DSC6211 Maarten Olden

MONSARAZ