Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Designers

Bertram Beerbaum

Bertram-Beerbaum-definitief-verkleind-web-300x300 Designers

Zijn wens om interieurdesign te integreren met productdesign om een conceptueel maar ook vooral comfortabel thuis te creëren voor zijn klanten, resulteerde in zijn eigen productlijnen onder de naam Bertram Beerbaum.

Remy Meijers

Remy-Meijers-liggend-web-300x300 Designers

Interieurarchitect en designer Remy Meijers houdt van rust. En dan vooral in zijn ontwerpen. Hij beperkt zich daarom niet alleen tot de grote lijnen, maar verdiept zich ook in de allerkleinste details.

Eric Kuster

Erik-Kuster_024_2012_BR_Borek_preview-300x300 Designers

Kuster kreeg bekendheid door de talloze interieurs die hij creëerde voor internationale sterren en BN’ers in binnen- en buitenland. Daarnaast bepaalde hij smaak en voorkomen van diverse horeca gelegenheden, hotels en publieke ruimten, waaronder de hippe uitgaansgelegenheid Jimmy Woo in Amsterdam en Camp Nou van voetbalclub FC Barcelona.

Marcel Wolterinck

marcel-wolterinck_041_2012_BR_Borek_preview-1-300x300 Designers

De grote kracht achter Wolterinck is woondesigner Marcel Wolterinck. Hij ontwerpt met zijn team interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen en producten. Vanuit Wolterinck’s World, zijn Store in Noord-Holland, zorgt hij dat ruimtes in binnen- en buitenland de Wolterinck metamorfose ondergaan. Altijd gebaseerd op rust, ritme en symmetrie. Zijn kleurgebruik is sober en zijn materialen zijn puur. ‘Binnen’ probeert hij altijd met ‘buiten’ te verbinden.

Frans van Rens

Frans-van-Rens-foto-zwart-wit-300x300 Designers

Schoonheid, innovatie en eenvoud vormen de basis voor de ontwerpen van Frans van Rens. Hij studeerde Cum Laude af aan de Design Academie Eindhoven en is een ontwerper pur sang. Zijn ontwerpstudio, VAN RENS DESIGN, is gespecialiseerd in het ontwerpen van consumenten producten, retail design en public design. Een brede ontwerpdiversiteit die al tot vele succesvolle en tijdloze producten heeft geleid.

Maarten Olden

Maarten-Olden-picture-black-and-white-II-300x300 Designers

Maarten Olden startte in 2002 zijn ontwerpstudio MO,O in Amsterdam. Goede projecten zijn het resultaat van een voortdurend ontwerpproces van het initiatief tot aan de oplevering van een project. Maarten Olden gaat een intensieve samenwerking aan met de opdrachtgever waarbij de ambitie is om een optimaal resultaat te bereiken. Vraagstukken worden kritisch en realistisch benaderd. De ontwerper blijft in alle stadia van een project nauw betrokken en begeleidt vaak ook uitvoeringsprocessen. MO,O beschikt over een groot netwerk van specialisten die in het proces kunnen worden betrokken. Hiermee kan het beste resultaat voor de opdrachtgever worden gegarandeerd.

Hugo de Ruiter

Hugo-de-Ruiter-300x300-1 Designers

Meubelen beschouw ik als een derde huid. Net als bij goede kleding moeten meubelen goed zitten en bij je passen. Je interieur en invulling van je terras vormt (is) een karaktervolle signatuur van wie je bent. Mijn meubelen zijn dynamisch in vorm en gebruik. Een meubel moet zich aanpassen aan de gebruiker en het dagelijks leven volgen, van een moment voor jezelf tot een gastvrij samenzijn met vrienden. Met actief zitcomfort overdag en lekker lazy in de avond.